Cogens

Facebook

LinkedIn

Copyright 2018 Cogens.
All Rights Reserved. | Design www.fuzzd.nl
 

Arbeidsrecht

Zowel als werkgever, werknemer, statutair directeur als ondernemingsraad bent u bij Cogens Advocaten aan het juiste adres voor al uw vragen op het gebied van arbeidsrecht en ontslagrecht. Om uw positie te kunnen bepalen is gedegen arbeidsrechtelijk advies van belang, niet alleen bij het aangaan van de arbeidsovereenkomst, maar ook tijdens en met name bij beëindiging van het dienstverband.

 

Tijdig advies
Zaken op het gebied van arbeidsrecht zijn naar hun aard snel bewegend en vaak urgent. Het is om die reden aan te bevelen snel een arbeidsrecht advocaat in te schakelen. Op die manier vergroot u uw kansen om het beste uit een onderhandeling of procedure te halen. Wij garanderen op onze beurt een snelle respons en korte doorlooptijden.

 

Gespecialiseerd kantoor
Ons team arbeidsrecht beschikt over specialistische kennis en jarenlange ervaring in het behandelen van arbeidsrechtelijke zaken. Wij geloven er in dat specialisatie noodzakelijk is om een optimale dienstverlening te kunnen waarborgen. Zo is ons team arbeidsrecht lid van de toonaangevende arbeidsrechtverenigingen VAAN, VAAL en VvA en hebben beide leden de specialistische Grotius opleiding Arbeidsrecht met succes afgerond, waardoor ook de expertise van Cogens Advocaten op het hoogste niveau wordt gewaarborgd.

 

Wij geven op maat gesneden en praktisch advies. Deze ervaring en expertise garanderen dat wij het uiterste uit iedere zaak kunnen halen. Wij helpen u onder meer met vraagstukken over:
• Arbeidsovereenkomsten inclusief flexibele arbeidsrelaties
• Ontslag (op staande voet, disfunctioneren, bedrijfseconomisch e.a.)
• Concurrentie- en relatiebedingen
• De statutair directeur
• Ziekte en arbeidsongeschiktheid
• Reorganisaties en overnames