Cogens

Facebook

LinkedIn

Copyright 2018 Cogens.
All Rights Reserved. | Design www.fuzzd.nl
 

Cogens Connect Borrel 2018 op Parkstad Culinair

COGENS Advocaten > Nieuws  > Cogens Connect Borrel 2018 op Parkstad Culinair

Cogens Connect Borrel 2018 op Parkstad Culinair

Op donderdag 6, vrijdag 7, zaterdag 8 en zondag 9 september 2018 vindt de zesde editie van Parkstad Culinair plaats aan het Pancratiusplein te Heerlen. In een unieke setting en een sfeervolle ambiance verzorgen diverse vooraanstaande restaurants uit Parkstad een culinaire bijeenkomst om hun kennis en kunde aan het grote publiek te tonen.

Met gepaste trots delen wij mede dat Cogens Advocaten ook dit jaar weer juridische ondersteuning biedt aan de organisatie en zelfs ook een permanente adviseur levert. Verder wordt ook dit jaar de samenwerking voortgezet met hét restaurant dat in Heerlen en omstreken maximaal presteert. Natuurlijk gaat het om Cucina del Mondo dat middels een Michelinster bekroond is voor haar getoonde culinaire kunsten. Cogens Advocaten herkent zich in dit jonge restaurant dat excelleert in haar kernactiviteiten en net zo ambitieus is als ons kantoor zelf. Cogens advocaten verbindt zich niet alleen met Cucina del Mondo maar probeert met u en anderen middels een culinair aangeklede borrel ook te “verbinden” via de Cogens Connect borrel.

Door de exclusieve samenwerking met  Cucina del Mondo en Parkstad Culinair kunnen wij u onze relaties eveneens exclusief uitnodigen om deel te nemen aan dit evenement door een bezoek aan onze Cogens Connect Borrel in de stand van Cucina del Mondo. Onder begeleiding van een van onze advocaten en/of juristen zullen onze relaties in een informele sfeer in twee uur tijd minimaal drie gerechten uitproberen met bijpassende wijn en/of cocktails van Cucina del Mondo.

Om dit jaar de ervaring nog uitdagender te laten zijn, zal deze editie de Mysterybox in de stand van Cucina del Mondo worden geplaatst. In deze Mysterybox zal degene die deze zintuigenprikkelende uitdaging aandurft, zich in een bijzondere wereld wanen en daarbij een exclusief gerechtje proeven. Maar deze avonturier weet niet welk gerechtje geserveerd zal worden! De toegang tot deze Mysterybox is echter beperkt. Onze relaties krijgen de mogelijkheid om bij deelname aan onze borrel een Mysterycoin in ontvangst te nemen. Met deze Mysterycoin kunnen zij deelnemen aan dit bijzondere avontuur. Tenminste voor degene die deze uitdaging aandurft…

Inmiddels zijn de eerste uitnodigingen aan onze relaties verzonden. Houd dus uw mailbox in de gaten want er zijn maar een beperkt aantal plaatsen beschikbaar gesteld door de organisatie!

Het belooft wederom een geweldige bijeenkomst te worden en we kijken ernaar uit om onze relaties op 6/7/8/9 september 2018 op onze borrel te mogen verwelkomen.