Cogens

Facebook

LinkedIn

Copyright 2018 Cogens.
All Rights Reserved. | Design www.fuzzd.nl
 

Incasso

Een factuur waarvan de betalingstermijn is overschreden is een last voor elke ondernemer. De tijd en het geld dat wordt besteed om een openstaande factuur te incasseren wekt veelal frustraties op. Toch is het overdragen van een openstaande factuur aan een incassobureau vaak een grote stap. U wilt nu eenmaal niet de relatie met uw klant op het spel zetten.

 

Wij ontzorgen u van de lasten die u heeft van debiteuren met betalingsachterstanden. Wij benaderen uw debiteur, zoals u zelf ook benaderd ook zou willen worden. Door onze persoonlijke maar toch duidelijke manier van communiceren met de debiteur zorgen we voor een open dialoog, waarbij de debiteur de oorzaak van de betalingsachterstand kan toelichten, maar ook in de gelegenheid wordt gesteld om een betalingsregeling te treffen. Ieder probleem heeft zijn eigen oplossing. Wij zoeken naar de meest geschikte oplossing voor u en uw debiteur.

 

Wij zijn gespecialiseerd in business to business incasso (B2B Incasso) en beschikken over vakinhoudelijke expertise en (proces)ervaring op incassogebied. Met een succesratio van meer dan 80% zijn ondernemers bij ons aan het juiste adres voor een B2B Incasso. Voor meer informatie over onze werkwijze en tarieven, neem vrijblijvend contact op!